Bereiding producten

Tips voor de bereiding:


  • Shakes: schenk 250 ml koud water in de shakebeker en voeg de inhoud van het zakje toe. Schud krachtig gedurende 60 seconden. Laat de shake 3 minuten staan en schud vervolgens nogmaals. Drink je shake binnen 15 minuten op voor een optimaal behoud van de voedingswaarden.
  • Als je liever meer water gebruikt, mag dat ook!
  • Soep en pap: schenk 250 ml heet water (let op dat het water even van de kook af is voor het behoud van de voedingswaarden) in een hittebestendige kom. Voeg de inhoud van het zakje toe en roer met een garde. Eet je soep of pap binnen 15 minuten op voor een optimaal behoud van de voedingswaarden. Er is ook een andere bereidingswijze, die staat achterop het zakje: probeer het op beide manieren, iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeur.
  • Warme maaltijd: volg de bereidingswijze op het zakje.
  • Repen: drink tijdens of vlak na het nuttigen van de reep 250 ml extra water.
  • Mousse: 1 shakezakje openen, 1 proefpotje / 1 maatlepeltje toevoegen de shake, door elkaar roeren, 300 ml water in de shakebeker, inhoud van het zakje (shake+mousse) in het water doen, aanmaken zoals een "reguliere" shake, inhoud in een schaaltje doen en voor 10 minuten in de ijskast zetten
  • Mix & Drink: smaken verschillen, doe daarom eerst een mespuntje van de mix in 0,5 liter water. Is de smaak te licht? Voeg dan, naar smaak, wat meer toe.
  • Bouillon: voeg 1 - 1,5 theelepel bouillon toe aan een kop gekookt water (maximaal 2x per dag)